2017-11-02

Vi skänker årets julklappspeng till Unicef

Istället för julklappar väljer vi att ge en slant till ett välgörande ändamål varje år i december. I år går summan till Unicef och deras värdefulla arbete för utsatta barn, världen över.

 

Över hela världen kämpar Unicef i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar för att alla barn ska få den barndom som de har rätt till. Barnkonventionen styr Unicefs arbete.

 

Gåvobevis Unicef_Hedern

2017-06-05

Brandfiltar i lägenheter

Just nu delar vi ut brandfiltar i vårt område på Kalmarvägen. Granloholm är vårt ”pilotprojekt” och vår förhoppning är att vi redan nästa år kan fortsätta i vårt övriga bostadsbestånd. Detta gör vi i smarbete med Brandsläckaren.se Här kan du se en instruktionsfilm om hur Du använder din brandfilt om olyckan skulle vara framme.
Se informationsfilmen här!

2017-05-15

NY KUNDENKÄT UTE NU

Under maj–juni månad 2017 kommer vi att genomföra en kundundersökning bland alla våra hyresgäster på Hedern Fastigheter. Detta sker i samarbete med Branschindex, som skickar ut enkäten till alla hyresgäster, såväl bostäder som lokaler.

Din medverkan är viktig och vi är tacksamma om alla som erhåller enkäten skickar in svar – detta kommer man kunna göra både via post och via internet.

2017-05-09

Thermotech väljer Heffner Park

Projektering är påbörjad för ännu en ny hyresgäst till Heffner Park. I slutet av året kommer Thermotech Scandinavia AB att flytta in i fastigheten. Det blir utställningsytor och kontor som ställs i ordning och placeringen av lokalen blir på norra sidan mellan Solar och Byggbeslag. Thermotech är en marknadsledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kundanpassade värme- och rörsystem i norra och östra Europa.

2017-02-28

Hyreshöjning bostäder 2017

Årets hyresförhandling är klar. Din hyra kommer att höjas med 0,58% fr.o.m. 1 april 2017. Det motsvarar ca 41 kr/mån om hyran idag är 7.000 kr. Avtalet gäller fram till 31 mars 2018.

2017-02-28

Välkommen Rickard Sjölin

I mars har vi glädjen att hälsa ännu en ny fastighetsförvaltare välkommen till oss på Hedern. Rickard Sjölin, som under ett antal år drivit eget företag inom fastighetsbesiktning, kontrollansvar enligt PBL och inomhusmiljöutredningar. Rickard kommer hos oss att ansvara för ungefär hälften av vårt fastighetsbestånd, däribland våra bostäder på Kalmarvägen.

2017-02-28

Välkommen Cecilia Melin

I februari välkomnar vi fastighetsförvaltare Cecilia Melin till oss på Hedern. Cecilia kommer närmast från Landstingsfastigheter men har också tidigare erfarenhet inom förvaltning hos Dalkia. Cecilia kommer att ha det övergripande ansvaret för ungefär hälften av vårt fastighetsbestånd i Sundsvall, däribland vår största fastighet ”Heffner Park”.

2017-02-28

LK Systems flyttar till Heffner Park

Hedern har skrivit hyresavtal med LK Systems AB, som under sommaren 2017 tillträder nya lokaler inom Heffner Park, Skönsberg. LK Systems AB är en av nordens ledande VVS-leverantörer. Sedan 1910 har de varit verksamma på den Skandinaviska VVS-marknaden. Sortimentet består främst av egenutvecklade system för värme- och vattendistribution. LK Systems erbjuder också prefabricerade VVS-lösningar inom alla produktområden.

2016-12-07

Resultatet av vår kundundersökning

Under året har vi genomfört en kundundersökning, för att mäta vår förvaltningskvalitet. Frågorna gick ut till alla lokal-hyresgäster samt till ca 200 bostäder inom vårt fastighetsbestånd. Här kan du ta del av resultatet för bostäder klickar du här! och för lokaler klickar du här!  Vi tackar alla kunder som genom att svara på enkäten har gett oss en bra bild av hur vi uppfattas, vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra.

2016-12-07

Årets julklapp - Går till Barncancerfonden

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År. I år har Hedern Fastigheter valt att låta julklapps-pengen gå till ett välgörande ändamål genom att bli Silversponsor för Team Rynkeby och därigenom stödja Barncancerfonden! Är du nyfiken att veta mer om Team Rynkeby och deras arbete kan du klicka här!

2016-04-28

Ramböll - ny hyresgäst till Heffner Park

Under sommaren har vi glädjen att välkomna ännu en ny hyresgäst till vår företagspark. Det är konsultföretaget Ramböll som valt att placera sitt Sundsvallskontor i Heffner Park. Ramböll erbjuder ett brett utbud av tjänster  inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting. Ramböll kombinerar lokalt kunnande med en global kunskapsbas med hela 300 kontor i 35 länder, i Sverige finns 30 kontor.

2016-04-27

Hedern genomför kundundersökning

Våra kunder är viktiga för oss! Under maj månad kommer våra lokalhyresgäster samt ett slumpartat urval av våra bostadshyresgäster att erhålla en kundenkät från Branschindex.se. Branschindex är en hyresgästundersökning som syftar till att ge Sveriges alla hyresgäster möjlighet till att påverka kvaliteten på förvaltningen.

 

Vi hoppas att alla som erhåller enkäten tar sig några minuter och svara, så att vi får veta hur vi kan bli ännu bättre.

2016-04-27

Hyreshöjning bostäder 2016

Hyreshöjningen för 2016 innebär att hyrorna kommer att höjas med 0,78 procent från och med 1 april, vilket motsvarar 55 kronor för en hyra på 7.000 kronor i månaden.

Avtalet löper fram till 31 mars 2017.

2015-11-11

SVT Västernorrland besöker Heffner Park

På de regionala nyheterna kunde vi häromdagen höra hur det under de senaste 20 åren försvunnit ca 2 500 jobb i den norrländska livsmedelsindustrin, enligt SVTs undersökning. Ett exempel är Vin & Sprit, (numera en av Hederns fastigheter som går under namnet ”Heffner Park”) som lade ner sin tillverkning i Sundsvall 2008. Minna Engberg, tidigare produktionschef vid Vin & Sprit är tillbaka på sin gamla arbetsplats och ser sig om.

 

Klicka här för att se inlägget.

2015-10-27

Hedern förvärvar fastighet i Gävle

Per 1 oktober tillträddes fastigheten Andersberg 3:36 strax söder om Gävle. Fastigheten inrymmer idag 6 hyresgäster och planer finns för ytterligare 2 hyresgäster.

2015-10-27

Grattis Christer - Årets Entreprenör

När den 13:e upplagan av Sundsvall Business Awards gick av stapeln den 22 september vann Hederns VD Christer Lundstedt det ärofyllda priset ”Årets Entreprenör”. Årets Entreprenör tilldelas en person som ser nya infallsvinklar, identifierar möjligheter och har en för­måga att förverkliga idéer. Genom nyfikenhet, passion, envishet, optimism och visionärt tänkande utvecklas nya affärsmöjligheter.

Motiveringen löd: Christer Lundstedt är multiföretagare som med ett enormt detalj­ kunnande i alla verksamheter som han engagerar sig i skapar resultat. Som VD och ägare för Hedern Fastigheter och Teknisk Fastighets­ service omsätts mångmiljonbelopp. Han finns också delaktig i flera andra bolag. Christer är en entreprenör som alltid går sin väg, och alltid med ett råd i bakfickan.

2015-07-22

Ny medarbetare rekryterad

Den 3 augusti välkomnar vi vår nya HR-ansvariga, Rolf Rödlund. Rolf kommer närmast från Mondi Dynäs AB, där han arbetat som HR-expert. Med en gedigen erfarenhet inom HR-området kommer Rolf att ha det yttersta ansvaret för arbetsmiljöfrågor och personalfrågor hos oss.

2015-06-09

Hedern Fastigheter deltar i Drakparaden

I år har vi vår alldeles egna drake i Drakparaden med en central placering i city intill stora torget. Får vi lov att presentera Hedda i blank ”Hedern-röd” färg med guldkrona och naturligtvis en egen fastighet att vaka över.

2015-03-18

DAHL flyttar till Heffner Park

Ombyggnad och anpassning för ny butik och kontor pågår för fullt. DAHL Sverige AB flyttar in i Heffner Park under sommaren 2015. Dahl erbjuder produkter och tjänster inom VVS, Mark & VA, Industri, Kyla och Fastighet och har ett komplett sortiment för den professionella VVS-installatören. Klicka här för att komma till Dahls hemsida!

2015-03-05

HILTI – Ny hyresgäst i Heffner Park

I april välkomnar vi Hilti AB till Heffner Park och Hedern Fastigheter. Då står deras nya butik färdig, som är placerad längs Industrigatan mellan TOOLS och HLL:s butiker. Hilti erbjuder tekniska instrument och produkter till bygg- och anläggningsindustrin. Klicka här för att komma till Hiltis hemsida!

2015-02-23

Hedern prisad för bästa radiojingel

Häromveckan fick vi besök av RIX FM som bjöd oss på tårta, då vi kammat hem vinsten för bästa radiojingel under Q4 2014. Väldigt roligt tycker vi på Hedern Fastigheter.
Motiveringen lyder: ”Hedern fångar lyssnaren med en skön feel-good-känsla! Med grym bakgrundsmusik lyfter de fram sitt budskap på ett professionellt sätt och förmedlar sitt namnbyte med en rolig formulering i slutet av jingeln. Sundsvalls ”nygamlaste” fastighetsbolag, underbart!”

Lyssna på jingeln här.

2015-02-12

Välkommen till vår nya hemsida!

Det har nu gått en tid sedan Totalförvaltning blev Hedern och steg för steg kläder vi i oss den nya kostymen. Som en del av detta släpper vi nu vår nya hemsida. Snart är dessutom våra nya superfräscha lokaler helt färdiga. Välkommen förbi på en kopp kaffe!